Апасиев, . (2019). ПРАВНИТЕ АСПЕКТИ НА РЕФЕРЕНДУМОТ ЗА Т.Н. ПРЕСПАНСКИ ДОГОВОР МЕЃУ РЕПУБЛИКА ГРЦИЈА И „ВТОРАТА СТРАНА“. Yearbook - Faculty Of Law, 8(8). Retrieved from http://js.ugd.edu.mk/index.php/YFL/article/view/2987