Return to Article Details ИСКАЖУВАЊЕ МИНАТОСТ СО СУМ И ИМА- КОНСТРУКЦИИТЕ ВО МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК СО ОСВРТ НА НИВНИТЕ ЕКВИВАЛЕНТИ ВО АЛБАНСКИОТ ЈАЗИК Download Download PDF