VELKOVA KRSTEV, A.; KRSTEV, A. МУЛТИДИМЕНЗИОНАЛНИ ПРИДОБИВКИ ОД ПРОЕКТИРАЊЕ НА КЛИНИЧКИ БОЛНИЦИ СО ВОДЕЧКИ ПРИНЦИПИ ЗА ИДЕН РАЗВОЈ. Natural Resources and Technology, v. 15, n. 2, p. 93-103, 19 Nov. 2021.