ИСТРАЖУВАЊЕ НА МИСЛЕЊЕТО ЗА КВАЛИТЕТОТ НА КОМПАНИЈАТА NEO LIFE NUTRIENCE КАЈ ЧЛЕНОВИТЕ - Ѓорѓиева, Татјана (Challenges of Tourism and Business Logistics in the 21st Century, 2018)
Во почетокот на овој труд е објаснет методолошкиот пристап, поим, цели и задачи на компанијата Neo Live. Понатаму, даден е опис на историскиот развој, основањето, наследството и високиот квалитет на производите за здрав живот. Програма која се темели на природа и поддржана од страна на науката, наменета за идни генерации преку доделување на стипендии и промовирање низ целиот свет. Истражувањето е направено преку анкета на членови на компанијата за мислењето за квалитетот, направена е анализа и извлечени се заклучни согледувања.