ИСТРАЖУВАЊЕ НА МИСЛЕЊЕТО ЗА КВАЛИТЕТОТ НА КОМПАНИЈАТА NEO LIFE NUTRIENCE КАЈ ЧЛЕНОВИТЕ - Ѓорѓиева, Татјана (Challenges of Tourism and Business Logistics in the 21st Century, 2018)
Во почетокот на овој труд е објаснетметодолошкиот пристап, поим, цели и задачи накомпанијата Neo Live. Понатаму, даден е опис наисторискиот развој, основањето, наследството ивисокиот квалитет на производите за здрав живот.Програма која се темели на природа иподдржана од страна на науката, наменета за иднигенерации преку доделување на стипендии ипромовирање низ целиот свет.Истражувањето е направено преку анкета начленови на компанијата за мислењето за квалитетот,направена е анализа и извлечени се заклучнисогледувања.