Белешки за комуникацијата

  • Mikele de Beni

Abstract

„Ако ме прашаат која е најчестата причина за крај на некоја врска... би рекол дека причината е егоизмот. Живееме во епоха на нарцисоидност и многумина не научија никогаш или имаат заборавено како да ги слушаат другите“
Published
Apr 17, 2013
How to Cite
DE BENI, Mikele. Белешки за комуникацијата. Воспитание / Vospitanie - Journal of Educational Sciences, Theory and Practice, [S.l.], v. 6, n. 10, p. pp.19-23, apr. 2013. ISSN 1857-8705. Available at: <http://js.ugd.edu.mk/index.php/vospitanie/article/view/207>. Date accessed: 02 july 2020.