Return to Article Details ПРЕНОС НА РИЗИКОТ ОД СЛУЧАЈНО ПРОПАЃАЊЕ ИЛИ ОШТЕТУВАЊЕ НА ПРЕДМЕТОТ КАЈ ДОГОВОРОТ ЗА ПРОДАЖБА Download Download PDF