Return to Article Details ОДГОВОРНОСТ ЗА МАТЕРИЈАЛНИ НЕДОСТАТОЦИ НА ПРЕДМЕТОТ НА ПРОДАЖБАТА ВО ДОГОВОРОТ ЗА ПРОДАЖБА Download Download PDF